Villkor

Viktigt att veta!

VillkorNi som lämnar in hos oss:


Behöver vara 18 år fyllda. Eller be er målsman lämna in åt er. 


Du registreras som kund hos oss vid din första inlämning och ingår avtal med oss, där vi behöver ta in bl a dina personliga uppgifter. Uppgifterna behåller vi så länge som ni är återkommande kunder. De tas automatiskt bort efter 2 år om vi inte har varit i kontakt med dig under den tiden. Vi följer GDPR riktlinjer. För att begära ut information om dina sparade uppgifter hos oss eller om ni önskar ta bort er från vårt register kontakta oss då på info@reselected.se


Ni som handlar hos oss:


Varorna ni handlar hos oss ansvarar man själv att se över så att de är i det skick man förväntar sig, då vi inte tar emot några reklammationer, returer eller öppet köp.


Vid onlineshopping/distansköp (dvs om man inte bor i närheten och inte har möjligheten att komma till butiken och prova) erbjuder vi 14 dgr ångerrätt enligt konsumentköplagen, vid godkänd anledning. (retur bekostas själv, prislappar måste sitta kvar och varan bör vara i samma skick som när det skickades från butik för att få återbetalning). 


För att kunna erbjuda servicen att köpa via instagram med principen först till kvarn för lokalinvånarna, gäller inte ångerrätten då möjligheten att komma in och prova i butik finns.


Vi förbehåller oss rätten att stoppa köp via instagram om ångerrätten missbrukas, dvs gör returer till en vana. Vi står för hållbarhet och värnar om miljön och vill därför inte bidra till onödiga transporter.


Leveranstiden tar ca 1-2 veckor ( beroende på röda dagar osv.). Ångerrätten börjar gälla från det att ni fått er vara.unsplash